contabiluldeazi

MENTORAT ECONOMIC
TOATE SERVICIILE

Ce înseamnă un mentor și de ce ai nevoie de unul?

Mentorul este cel care trebuie să dea un nou sens verbului „a educa” si asigura o educatie continua, de formare, cel care te va ajuta să pășești pe domeniul de care vrei sa te apuci si nu stii ce sa faci sau esti deja acolo si vrei sa privesti spre viitor, care te ajuta sa decizi in consecinta.Mentoratul nu poate fi comparat cu învățarea unidirecțională.

Oricine are o intitativa antreprenoriala si este la inceput de drum sau are deja experiente antreprenoriale anterioare, indiferent cat de sofisticat ar fi, are – in opinia mea, nevoie de un Mentor.Fericiti sunt cei care realizeaza asta in timp util.

Rolul meu este sa te ajut sa te educi folosindu-te de experienta mea!Poți să reușești și fără un mentor bun, dar cu siguranță o să dureze mai mult și o să te coste.

Te-ai gandit vreodata cat de usor ai fi putut iesi dintr-o situatie dificila daca ai fi avut pe cineva la momentul respectiv care sa iti dea un sfat?

Iar asta m-a facut sa ma gandesc la momentul in care mi-am deschis prima mea afacere si cat de mult simteam nevoia sa discut cu cineva care sa imi usureze procesul si sa imi raspunda la intrebari.

 

Prietenii, familia, Internetul si chiar ziarele iti pot oferi diferite informatii din partea analistilor, consultantilor, angajatilor etc. Toti pot impartasi ceva din experienta lor care se poate aplica mai mult sau mai putin situatiei tale. Insa doar un mentor va fi capabil sa te ajute cu o informatie ce poate facilita modul in care evolueaza afacerea ta.

Fie ca vorbim de un tanar care are o prima intiativa antreprenoriala, care are o idee si nu stie “daca o sa-i mearga”, dar are curaj sa inceapa si intelepciune si putin noroc sa isi gaseasca un “prieten” cu care sa vorbeasca despre asta, f usiness-uri, sa isi restructureze sau sa isi vanda afacerea, rolul Mentorului – al omului cu care te poti sfatui deschis fara sa iti fie frica ca iti fura ideea sau ca rade de tine, este crucial.

Pe acest Om, il numim Mentor.

Și, în plus, dacă ți se pare inutil, gândește-te la faptul că și companii foarte mari, precum Google/Facebook, au apelat la mentori pentru a avea o viziune și mai bună asupra modului în care pot conduce și dezvolta business-ul.

Astfel, mentorul trebuie să fie un om care a văzut mai multe decât ai văzut tu.

De ce ai nevoie de un mentor?

Te pot ajuta sa:

– incepi o afacere

– sa alegi ce forma fiscala ti se potriveste

– faci alegeri corecte pentru tine in ceea ce intreprinzi

– completezi documente

– calculezi salarii, impozite, contributii etc.

– inveti contabilitate indiferent de nivel

– iti alegi ce forma fiscala ti se potriveste

– realizezi bugete pt.afacere

– te organizezi optim

– discutam despre ce se intampla in domeniul tau de activitate

– iti stabilesti prioritati

– discutam despre problemele tale specifice, nu despre subiecte generale

– aplici direct solutiile gasite alaturi de mine

Nota: Fara domeniul economic privind institutiile publice.

*Fiecare încercare eșuată, fiecare tentativă de a rezolva o situație pe cont propriu implică niște cheltuieli pe care le poți evita dacă folosești rețeta corectă pe care mentorul a învățat-o «the hard way»”

Orice mentor ar trebui să aibă experiență în business, eventual expertiză în anumite domenii și chiar abilități de a pune noi probleme, de a găsi soluții noi sau pe care le-a mai folosit în trecut, de a te face pe tine să găsești soluții.

Totodată, un mentor are un „network bogat.”

Îți poate recomanda un alt specialist, te poate sfătui într-o negociere, sau te poate pune în contact cu investitorii.

Mentorii sunt intotdeauna oameni cu o vasta experienta antreprenoriala, care sunt persoane de incredere, lucreaza pe o perioada lunga de timp.

Ai ocazia de a invata din greselile si din implinirile lor. Ceea ce imi propun este sa ofer fiecarui participant o solutie personalizata!

Mentoratul se realizeaza video/programare (loc. C-ta) cu expert cu studii superioare, pe domeniile fiscale, financiar-contabile, resurse umane, juridice, antreprenoriala, cu experienta de peste 25 ani.

Durata unei sedinte este de o ora.

Investitia in tine este de 250 lei/ora de sedinta.

Se pot achita 5 sedinte cumulat cu o reducere de 10%.

Inscrierea se face prin mesaj de solicitare care sa cuprinda: Numele si prenumele, Adresa de e-mail, telefon, nr.sedinte dorit, date de facturare, modalitatea de plata, mesaj privind solicitarea dvs.: sa explicati in cateva randuri situatia voastra specifica si eventualele intrebari pe care le aveti.

Nu rata sansa de a cunoaste inainte de a te apuca de treaba!

SOLICITA OFERTA

Externalizarea serviciilor conduce la scadere a costurilor intreprinderii dumneavoastra si este un avantaj SMART fata de concurenta!